Πληροφορίες Εταιρίας – BOZER Βιοτεχνία Εσωρούχων - Πυζαμών, Χονδρική, Λιανική, Εμπόριο, Προμήθεια ειδών ένδυσης & Διανομής - Γυναικεία Ένδυση Κατάστημα, Ανδρικά Ενδύματα Κατάστημα, 1o χλμ. Θεσσαλονίκης Ωραιοκάστρου, Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη

Bozer

Πληροφοριες Εταιριας

Bozer Εσωτερικό Εταιρίας
Η BOZER πιστεύει ότι κάθε εταιρεία αξίζει όσο και οι πελάτες της και βέβαια κάθε εταιρεία προοδεύει όσο προοδεύουν και οι πελάτες της.

Με έδρα την Θεσσαλονίκη και είκοσι χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στον κλάδο της δημιουργίας, κατασκευής και πώλησης έτοιμου ενδύματος με εξειδίκευση στο εσώρουχο και τις πυτζάμες για όλη την οικογένεια, η Bozer είναι Εταιρεία που σέβεται τους πελάτες της αναλύοντας διεξοδικά και εξατομικευμένα τις ανάγκες τους, προτείνοντας πάντα την βέλτιστη εμπορική λύση.

Ακολουθώντας τις διαπιστωμένες ανάγκες της αγοράς και πιάνοντας το σχεδιαστικό παλμό της εποχής, η Bozer αναπτύσσει νέους σχεδιασμούς στο χώρο της πυτζάμας.

Η Εταιρεία παρακολουθεί την διεθνή μόδα με επισκέψεις σε τοπικές και διεθνείς εκθέσεις και προσαρμόζει τις νέες τάσεις στα ελληνικά δεδομένα.

Η Bozer με την πολύχρονη ιστορία της και με τους γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης της έχει εδραιωθεί πλέον στην αγορά σαν ένας από τους πιο πετυχημένους Έλληνες κατασκευαστές έτοιμου ενδύματος.