Προϊόντα BOZER – BOZER Βιοτεχνία Εσωρούχων - Πυζαμών, Χονδρική, Λιανική, Εμπόριο, Προμήθεια ειδών ένδυσης & Διανομής - Γυναικεία Ένδυση Κατάστημα, Ανδρικά Ενδύματα Κατάστημα, 1o χλμ. Θεσσαλονίκης Ωραιοκάστρου, Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη

Bozer

Bozer Προϊόντα
Η BOZER, είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες αν όχι η μοναδική που πουλάει τα ρούχα της με εγγύηση επιστροφής.

Η εταιρεία παράγει και διαθέτει ανδρικό εσώρουχο (φανέλα, αμάνικο, boxer και σλιπ), καθώς και παιδικό εσώρουχο (φανελάκι, κορμάκι μπεμπέ, μποξεράκι, βρακάκι, σλιπάκι). Παράγει και διαθέτει γυναικείες, ανδρικές και παιδικές πυτζάμες σε πολλά σχέδια, καλοκαιρινές και χειμωνιάτικες, με δύο collections ετησίως. Επίσης διαθέτει μια πλούσια συλλογή σε γυναικείες ρόμπες.

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται από βαμβάκι πενιέ κορυφαίας ποιότητας, βάφονται και τυπώνονται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας με τελικό αποτέλεσμα τα ρούχα να μην ξεβάφουν και να μην μαζεύουν κατά την διάρκεια του πλυσίματος αλλά και να προσφέρουν τις πιο ιδανικές συνθήκες υγιεινής που τόσο απαραίτητες είναι κατά την χρήση των εσωρούχων.

Ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος κατά την διάρκεια παραγωγής, το εξειδικευμένο προσωπικό, οι πολύ καλές πρώτες ύλες, τα πολύ ωραία σχέδια, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις μόδας, καθώς και η μακροχρόνια εμπειρία, έχουν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή ενός σύγχρονου, μοδάτου, επώνυμου, υγιεινού και ποιοτικού ρούχου, που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

Η εταιρεία παρακολουθώντας την οικονομική δυσκολία των καιρών, απευθύνεται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό προσφέροντας τα προϊόντα της σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές προσβάσιμες από όλα τα νοικοκυριά ακόμα και από τα πιο οικονομικά αδύναμα.

Ο δειγματισμός των προϊόντων μας γίνεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, καθώς και στο χώρο των πελατών μας από ενημερωμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, πρόθυμο να εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά την όποια ανάγκη των πελατών μας.