υφασματα1
υφασματα2

Βαμβάκι

 Φυσικό προϊόν, μαλακό, ευλύγιστο, υποαλλεργικό και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει (με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται η εφίδρωση και η ανάπτυξη μικροβίων). Επίσης, έχει υψηλή αντοχή στον χρόνο και στην χρήση. Για όλες αυτές τις ιδιότητες αποτελεί το κυριότερο υλικό για ρούχα και εσώρουχα παγκοσμίως. Τα βαμβακερά νήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των προϊόντων ΒΟΖΕR HOMEWEAR είναι επιλεγμένα και κατασκευάζονται από τα καλύτερα ελληνικά βαμβάκια

Modal

Το Μοdal είναι ένα υλικό που προέρχεται από την επεξεργασία της κυτταρίνης, η οποία αποσπάται από τον πολτό του ξύλου (φυσικό προϊόν). Η κύρια πηγή του πολτού είναι το ξύλο της Αφρικανικής οξιάς. Το ύφασμα από Modal είναι πιο απορροφητικό από το βαμβάκι και εξαιρετικά απαλό, σχεδόν σαν μετάξι. Έχει μεγάλη ελαστικότητα και γι’αυτό χρησιμοποιείται στην παραγωγή εσωρούχων. Επιπλέον ένα άλλο χαρακτηριστικό του υφάσματος από Modal είναι ότι είναι πολύ ανθεκτικό στο πλύσιμο.

υφασματα3
υφασματα4
υφασματα5
υφασματα6

Micro Modal

100% φυσικό υλικό που προέρχεται από το δέντρο της οξιάς. Οι ίνες του Micro Modal είναι εξαιρετικά λεπτές , μικρότερες του Modal και όταν υφαίνονται δημιουργείται η αίσθηση του μεταξιού. Ακόμα είναι αντιβακτηριδιακό, έχει την δυνατότητα να αναπνέει, να απορροφάει τον ιδρώτα και να στεγνώνει γρήγορα. Τέλος, προσφέρει άνεση και ελαστικότητα.