ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε; Μπορείτε να το κάνετε μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας.

ΑΛΛΑΓH ΣΕ ΥΓΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ:

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Τοποθετήστε τα είδη και την απόδειξη στην αρχική συσκευασία .Όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα και να συνοδεύονται από όλες τις ετικέτες και την συσκευασία τους. Καθώς όλα τα προϊόντα περνούν από ποιοτικό έλεγχο ακριβώς πριν σας αποσταλούν, παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι όσα επιστρεφόμενα προϊόντα φέρουν ελαττώματα ή σημάδια χρήσης ( λεκέδες-make up) δεν θα γίνονται δεκτά και θα στέλνονται πίσω στον πελάτη με δικά του έξοδα καθώς θεωρούνται χρησιμοποιημένα.
  • Συμπληρώνετε την ηλεκτρονική φόρμα επιστροφής προϊόντων εδώ.
  • Παραδώστε το δέμα στην ΕΛΤΑ COURIER  ή στην ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ με στοιχεία αποστολής:

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΔΗ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΟΔΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
(ΠΑΡΑΔΟΣΗ 14
ΩΝ ΗΡΩΩΝ 41)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 56429
2310-688-826

Και χρέωση του παραλήπτη (δηλαδή την εταιρεία).

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία αλλαγής προϊόντων διαρκεί περίπου 4 ημέρες από την ημέρα που παραλαμβάνει το δέμα η αποθήκη μας και το κόστος για κάθε αλλαγή είναι 3€ . Μόλις παραλάβουμε το δέμα σας και γίνει ο ποιοτικός έλεγχος, θα σας σταλεί το καινούργιο προϊόν. Επίσης αν επιθυμείτε μπορεί να γίνει πίστωση του ποσού και να σας σταλεί στο email σας ένα εκπτωτικό κουπόνι στην αξία των προϊόντων ( χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής αξίας 5€) όπου θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την καινούργια σας αγορά(εντός 6 μηνών). Κατά την ολοκλήρωση των αγορών σας θα εισάγετε τον κωδικό του κουπονιού σας στο πεδίο «πατήστε εδώ για να εισάγετε τον κωδικό σας» και αυτόματα θα γίνει η έκπτωση της αξίας που ήδη έχετε πληρώσει.

Σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος  επικοινωνήστε  μαζί μας για αντικατάσταση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε επιστροφή χρημάτων ισχύει η ίδια διαδικασία με την επιστροφή προϊόντων.

Σε αυτήν την περίπτωση στην ηλεκτρονική φόρμα στο πεδίο σχόλια θα συμπληρώσετε ότι θέλετε επιστροφή χρημάτων και τον ΙΒΑΝ λογαριασμό σας , όπως και σε ποια τράπεζα ανήκει. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος στην αποθήκη μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι:
1. Η διαδικασία των επιστροφών συνήθως διαρκεί 5-7 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που γίνει η παραλαβή τους στις αποθήκες μας. Αυτό συμβαίνει γιατί όλες οι επιστροφές περνούν από τη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου. Μόλις πραγματοποιηθεί ο έλεγχος θα γίνει άμεσα η αλλαγή με το προϊόν που επιθυμείτε ή η επιστροφή των χρημάτων σας.
2. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κατά τον ποιοτικό έλεγχο κάποιο ελάττωμα στο προϊόν που επεστράφη, η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει μαζί σας για την επίλυση του ζητήματος.
3. Η επιστροφή της αξίας του προϊόντος δεν περιλαμβάνει το κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής.(5€)
5. Εάν πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία τότε επιβαρύνεστε εσείς τα έξοδα επιστροφής.
6. Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε αλλαγές & επιστροφές σε εσώρουχα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία είτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2310-688-826 είτε ηλεκτρονικά στο info@bozer.gr .